Så började det...

RiktigaGrejer drivs av mig och min familj ifrån Råda Ekelund i Lidköping, mittemot Lantgården finns vi. Koncepten har vuxit fram över flera års tid då vi tidigare bodde utomlands men hade hemlängtan, olika nätspänning, väggpluggar och en ständigt osäker vardag i en föränderlig värld kanske bidrog till drömmen om att en gång få ha riktiga grejer när vi väl var hemma igen. Nu är det verklighet och vi är stolta över koncepten och arbetet bakom att ta fram dem och ser fram emot att utveckla fler, vi har massor av ideer. Andreas jobbar huvudsakligen som marinkonsult inom olja och gas hemifrån Ekelund.

Vi vill att du ska lyckas med ditt projekt

Tanken är att du som kund ska få en produkt som gör ditt projekt enklare, snabbare, säkrare och billigare. Det uppnår vi genom att genomgående arbeta enbart med det bästa av verktyg marknaden har att erbjuda. Dewalts 18V batteriserie, Bahcos handverktyg, Husqvarnas professionella trädgårdsmaskiner, Hultafors mätverktyg osv. Våra kärror är av märket Westbay Trailers som bla levererar skåpvagnar till Koenigseggs biltransporter och försvaret. Som icke professionell användare krävs förstås att du har förberett dig när du väl hämtat vagnen och noga tänkt igenom ditt projekt, då garanterar vi att det blir mycket roligare med våra grejer till hjälp, går snabbare, blir bättre och säkrare. Vi vill att du ska bygga altanen på 3 dagar istället för två veckor av din semester. Vi vill att du ska klara trädklippning och lövborttagning på en knapp dag, inklusive bortforsling och inte ägna en jobbig och tråkig långhelg åt det. Vi vill att du ska lyckas med ditt projekt och inse vad du kan åstadkomma med vilja, eftertanke, tålamod och riktiga grejer.

”Vår vision är att skapa skräddarsydda, mer eller mindre tillfälliga helhetslösningar åt icke professionella och professionella användare genom att tillhandahålla hållbara och genomtänkta koncept med enbart riktiga grejer.”